Начало!


Начало!

Начало… хм, мда… Ами нека все пак да започна…

Всяко начало е адски трудно.  Поне за мен. И нямам идея какво да напиша тук, как да започна този блог, който предвиждам да бъде моят читателски дневник.

Идеята да записвам впечатленията си от книгите, които така обичам,  ме тормози от доста време, но реализацията се проточи. Реших, че новата година е един добър повод да го направя – хем да започна един вид „на чисто“, хем евентуално накрая на годината да проверя колко и какви книги съм прочела. Дотук добре, но после започна едно борене с интерфейси, избор на теми и какви ли не още глупости. Януари почти отмина, а дневникът все още никакъв го няма. А аз междувременно не съм спряла да чета. И така реших, макар и леко недооформено и не съвсем измислено, все пак да кажа „Начало!“.

Новата година започнах препрочитайки „Нюйоркски светски хроники“ на Лорън Уайзбъргър.

Последва първото ми посещение на мола за годината и съответно първите закупени книги (какво друго се очаква да си купя от един мол?!). Ето какво си купих:

Някои от тези книги вече прочетох, така че в най-скоро време ще опиша подробно впечатленията си за тях в следващи публикации.

Освен това се зачетох в поредицата „Blue Bloods“ на Melissa de la Cruz и все още чета „Похитителят на мълнии“ на Рик Риърдън. Надявам се скоро да пиша и за тези книги.

Освен това планирам страница с „книги, които искам да прочета“, както и ще опитвам да споделям впечатленията си за филми и музика.

И мисля, че като за „Начало“ това стига. Истинските впечатления от книгите предстоят…

  1. Няма коментари.
  1. No trackbacks yet.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: